Textförädling öppnar skrivarverkstad också i Karlskrona

12 mars, 2012

Textförädling flyttar till Karlskrona. Styckevis och delt, i alla fall.

I sanningens namn har flytten redan inletts. Sedan några månader är en del av arbetsveckan förlagd till Karlskrona. Och mer lär det bli i vår och sommar.

Men i praktiken betyder det egentligen bara att även företag och organisationer i Karlskrona nu enkelt kan få tillgång till texter med spets – oavsett om det gäller PR, marknadsföring eller strategisk kommunikation.

Kunderna i Lund/Malmöregionen behöver inte heller känna sig övergivna. Målsättningen är att ha kvar en fot i Skåne så länge som behovet finns. I dagens virtuella arbetsmiljö spelar det emellertid ingen större roll. För kunden är det inte av avgörande betydelse om kontoret ligger i Seoul eller Stockholm.

Men Karlskrona är vackrare än de flesta platser.

 

Lämna ett svar